Speel Mee!

Het Laatste Nieuws

Lieve vrienden van Speel Mee,

Morgen is het weer zo ver, de Speel Mee week gaat dan echt van start met een sportief programma bij The Beach in Aalsmeer. Maar ook de rest van de week hebben leuke activiteiten op het programma staan. Zo gaan wij dinsdag als vanouds huttenbouwen of creatieve meesterwerkjes maken in en bij Sporthal de Scheg. De woensdag kunnen onze jonge timmermannen verder gaan met hun hutten versieren, waarbij mooie prijzen te winnen vallen, terwijl de andere groep onder andere kaas gaat maken bij Kaasboerderij Clara Maria. Op de donderdag zijn we allemaal te vinden met een nieuw dansprogramma bij Dance Centre Uithoorn.

Inschrijvingen gesloten, plaatsen beschikbaar

De inschrijvingen zijn zowaar gesloten, toch zijn er nog enkele plaatsen op de dag zelf beschikbaar!

 

Maandag:                                          +/- 15 extra plaatsen

Dinsdag Huttenbouwen:                +/- 30 extra plaatsen, vervolgens 10 plaatsen nieuwe leiding

Dinsdag creatief:                             +/- 10 extra plaatsen

Woensdag Huttenbouwen:           +/- 10 extra plaatsen, vervolgens 10 per nieuwe leiding

Woensdag Kaasmaken:                 +/- 20 extra plaatsen

Donderdag:                                       +/- 25 extra plaatsen

Vrijdag:                                              +/- 20 extra plaatsen, vervolgens 10 per nieuwe leiding

 

U kunt uw kind op de dag zelf op locatie inschrijven voor de activiteiten voor 6 euro per dag (contant betalen) of van tevoren contact met ons op te nemen zodat wij de inschrijvingen kunnen voltooien.

 

Gezocht vrijwilligers!

Stichting Speel Mee kan niet bestaan zonder al haar geweldige vrijwilligers. Jammer genoeg hebben wij op de woensdag en de vrijdag nog erg weinig aanmeldingen gehad. Dit zorgt er niet alleen voor dat er minder kinderen mee kunnen doen, maar ook dat de druk voor de vrijwilligers die wel komen helpen toeneemt. Zeker op de woensdag tijdens het afbreken van de hutten is extra hulp altijd welkom.

Kunt u een dagje helpen of heeft u tussendoor even tijd om bijvoorbeeld de broodjes te smeren. Laat het ons dan weten of schrijf u in via onze website.

 

 

26/08/2018

Voorinschrijvingen verlengt

Vanwege de fouten, waardoor er in de eerste week problemen waren met de inschrijvingen hebben wij er toe besloten om de voorinschrijvingen te verlengen tot vrijdag 25 augustus 23:59. Hierna is het alleen nog maar mogelijk om op de dag zelf contant te betalen. 

Het aantal plekken in de voorinschrijvingen blijven afhankelijk van het aantal vrijwilligers die zich aanmelden. Mochten er niet genoeg vrijwilligers zijn dan zijn wij jammer genoeg genoodzaakt de inschrijvingen vooralsnog stop te zetten. 

20/08/2018

Het laatste nieuws

Enige tijd geleden zijn de inschrijvingen voor de 46e editie van de Speel Mee week (27-08-18 / 31-08-18) geopend. Nu is het inmiddels al bijna zover, de Speel Mee week gaat echt van start en in de tussentijd hebben wij niet stil gezeten. 

Fouten op de site

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat inschrijven dit jaar niet bepaald soepel ging. Zoals velen van jullie al hebben vernomen kwam dit door de invoering van ons nieuwe databasesysteem conform de nieuwe privacy wetgeving. Hierdoor heeft de website er enige tijd uitgelegen en was het een tijd niet mogelijk om kinderen van een bepaalde leeftijd in te schrijven. Mocht u enig hinder hebben ondervonden van een van deze fouten, dan bieden wij hiervoor onze oprechte excuses aan. Voor als u hierdoor uw zoon/dochter, of uzelf als leiding, niet heeft kunnen inschrijven, laten wij u bij deze weten dat de site weer volledig werkt.

 

Voorinschrijvingen gaan sluiten

Omdat de Speel Mee week bijna van start gaat, gaan de voorschrijvingen ook binnenkort sluiten. Tot en met 20 augustus kunt u uw zoon/dochter nog via ons online inschrijfformulier aanmelden voor 5 euro per dag, hierna is het alleen nog maar mogelijk om uw zoon/dochter op de dag zelf aan te melden voor het bedrag van 6 euro. Wees er snel bij want VOL=VOL

Mocht u nog vragen hebben over de inschrijvingen, neemt u dan contact met ons op.

 

Programma 2018

Dit jaar hebben we ook weer een geweldig programma samengesteld:

 

Maandag 27 augustus - Sportief programma bij “The Beach” in Aalsmeer

Dinsdag 28 augustus - Creatief in Sporthal "De Scheg" en huttenbouwen

Woensdag 29 augustus – Kaas maken bij Kaasboerderij "Clara Maria" en huttenbouwen

Donderdag 30 augustus - Leef je uit bij "Dansschool Colijn"

Vrijdag 31 augustus – Kinderkermis

Voor meer informatie zie ons online programma

 

Vrijwilligers gezocht

De Speel Mee week kan niet doorgaan zonder de hulp van al onze geweldige vrijwilligers en sponsoren. Mocht u in de week van 27 augustus nog een dagje of een enkel uurtje vrij hebben, dan kunt u ons altijd komen helpen. Zonder voldoende vrijwilligers moeten wij namelijk het maximaal aantal kinderen naar beneden bijstellen en dat zou jammer zijn.

Met name hebben wij voor de volgende dagen nog alle mogelijk hulp nodig:

 

Dinsdag: Huttenbouwen & creatief

Woensdag: Huttenbouwen & afbreken (vanaf 17:00)

Vrijdag: Kinderkermis (bemannen attracties)

 

Natuurlijk is al de hulp de andere dagen ook welkom, zeker tijdens de lunchpauzes (12:00 – 13:00). Voor de bovengenoemde dagen is er echter dringend hulp nodig, zonder nieuwe vrijwilligers gaan deze mogelijk alleen in een andere vorm door.

Heeft u nog vragen over hoe u de Speel Mee week kan helpen? Neem dan contact met ons op

 

Gezocht creatieve helden

Na zich jaren in te hebben gezet voor de stichting en meer dan honderd prachtige creatieve werkjes gemaakt en bedacht te hebben, is ons creatief team er afgelopen jaar definitief mee opgehouden. Om die reden zoeken we weer nieuwe toppers die met hun creatieve vermogen weer honderden kinderen willen verblijden.

 

Mocht u het leuk vinden om met een groep na te denken over de nieuwe knutselwerkjes, stuurt u ons dan een mailtje.

Hopelijk tot in de Speel Mee week!

mail: info@speelmeeuithoorn.nl  

 

15/08/2018

Problemen met inschrijven

Vanwege een technische storing konden er problemen op zijn getreden tijdens het invullen van de geboortedatum, waardoor het inschrijven voor bepaalde leeftijden onmogelijk was. Deze fouten zijn zojuist verholpen, waardoor iedereen zich weer kan inschrijven. 

Deze dagen krijgt iedereen die naar ons gemaild heeft een persoonlijk bericht terug met de stand van zaken. Door de vakanties van de meeste van onze vrijwilligers, heeft dit namelijk onverhoeds vertraging opgelopen, onze excuses hiervoor. 

18/07/2018

Inschrijvingen 2018

Het is weer zover, het programma is rond! Daarom zijn de inschrijvingen voor Speel Mee 2018 vanaf vandaag geopend, schrijf je snel in voordat het te laat is. 
Kijk op onze website voor meer informatie over ons nieuwe programma. 
Speel Mee kan echter niet bestaan zonder onze sponsoren en onze geweldige vrijwilligers. Heb je in de Speel Mee week even tijd, schrijf je dan in als vrijwilliger, anders zijn wij mogelijk genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken.

04/07/2018